Østagløttens Fairtale til topps

Østagløttens Fairtale

Østagløttens FairtaleI helgen gikk det tradisjonsrike arrangementet «Svenskematchen» av stabelen. I år var det svenskene som var vertskap.

I unghundklassen var det to Østagløtten-pointere som deltok på laget fra Østfold Fuglehundklubb. Østagløttens Fairtale (Jutevatnes Radar – Derna), eier Knut T. Dahle, og Østagløttens Miss Ziva (Lytingfjellets D-Trym – Østagløttens Rosa Montana), eier Finn Trana.

Fairtale som tidligere i høst har 2 x 1UK befester sin posisjon med flotte prestasjoner i markene, og blir beste unghund og nr. 3 sammenlagt! Fairtale hadde to flotte fuglesituasjoner. Begge med RIOS. Vi gratulerer hund og eier.

Miss Ziva startet også bra, men grunnet mageproblemer nådde hun ikke helt opp denne gangen. Heldigvis melder eier at hun på trening dagen etter konkurransen viste sitt gamle jeg, og «plukket» fugl som før.

Til helgen starter begge ekvipasjer i Forus Open. Vi venter i spenning og ønsker begge til lykke i Rogaland!

Total
0
Shares