Godt gjennomført skogsfuglprøve!

åke og marcus

Skogsfuglprøven “Prøven” til NPK OA, Nannestad- og Holter JFF 27. oktober startet med kaldt klart vær, blide og forventningsfulle deltagere. Sola skinte hele dagen og det ble flere + grader utover dagen. Vi hadde ute 4 partieråke og marcus og alle hadde bra med fugl i løpet av dagen, men den var til tider vanskelig å komme innpå. Totalt ble det delt ut 6 premier på 19 starter, to 1.AK og fire 2.AK, ikke dårlig!
Som tradisjonen tro ble det kåret prøvens beste Pointer, denne gjeve prisen gikk til Fugledes Marcus eier Elisabet Jacobsen og fører Åke Svensson. Det ble også delt ut vandre premiene Famouse Grouse og Jerpen, disse gikk til Geir Haugen og Furunakkens Balto, Jerpa fikk Geir napp i for tredje gang, og dermed fikk han den til odel og eie. Premielisten ble som følgende: Pål Andersen og Gruetjernets Furu 1.AK. Geir Haugen og Furunakkens Balto 1.AK, Fugledes Marcus og Åke Svensson 2.AK, Gjermund Aas og Tiurskogens Foxy Lady 2.AK, Reidar Børdalen og Hellas Uno 2.AK, Harald Bruflot og Frøya 2.AK
Vi gratulerer alle de premierte med fantastiske resultater, og takker prøveleder Pål Andersen, prøvesekretær Elisabet Jacobsen, alle dommerene og kjentmenn som velvillig stilte opp!!

Total
0
Shares

Siste kommentarer