Solide premiesankere

plamalmens isabell

plamalmens isabellHva kan vel skape et høydepunkt på en fin høstdag med sol over et tynt snølag på bakken? Det må vel være at det kommer en en sms som forteller at 2 meget solide premiesankere har tatt steget opp i AK og blitt premiert. Pålamalmens Isabell SE 62561/2010 (INT NORD FI Uch Bjønroas Punto – Genni Della Vertematese) har klart brasene i klassen for de voksne og skolerte fuglehundene. Hun fant sin fugl og behandlet denne korrekt, og ble belønnet av dommeren med 2.AK på Mjøsprøven II 27.oktober. Hvis jeg har regnet riktig, er dette Isabells 9 jaktprøvepremie.
plamalmens il capoKullbroren hennes, Pålamalmens Il Capo SE 62557/2010 feiret et lite jubileum denne dagen. Han fikk sin 10 jaktprøvepremie med 3.AK på samme jaktprøve. Eiere og førere, Nils og Bente Bergersen har all grunn til å være svært godt fornøyde med sine jakthunder. Vi gratulerer så mye og venter spente på fortsettelsen. Lykke til 

Total
0
Shares