Østfoldinger i farta

Finn Trana og Østagløttens Miss Ziva

Finn Trana  og Østagløttens Miss ZivaØstagløttens Miss Ziva (NUCH Lytingfjellet’s D-Trym-NUCH Østagløtten’s Rosa Montana) fikk lørdag 1UK på lavlandsprøve II til Østfold Fuglehundklubb. Eier av Ziva er Finn Trana.

På samme prøve gjentar Østagløttens Fairtale (NJCH Jutevatnets Radar-Derna) sin prestasjon og får sin andre 1UK. Eier er Knut T. Dahle.

Per Ola Brekke og Kokanee’s Riprap (NUCH Affern’s Solo-Kokanee’s Kax) får også uttelling med en 2AK. Her manglet kun reis for å få høyeste valør.

Her er kritikken til Miss Ziva:
Ziva jakter meget godt på stor stubb i motvind. Farten er høy og stilen fin. Kontakt med fører er flott. Det letter fugl i området hvor makker er uten at situasjonen kan bedømmes. I andre slipp jakter Ziva glimrende, og i tredje slipp kommer en oppvisning i effektivitet og 3 flotte fuglearbeider med komplett ro i oppflukt og skudd. En glimrende unghund som det i dag er en glede å tildele 1. premie UK.
6, 5, 6, 6, 4,4,4

Total
0
Shares