Lavlandsresultater Vestlandet Sør

Moody Blues stand

Lavlandssesongen er igang, og ekvipasjer fra Vestlandet Sør har gjort det meget godt, denne gang på Tjøllingprøven i Vestfold. Moody Blues stand

Tom Hardeland stilte til start i UK med Østagløttens Songa. Songa klinte til med 1.UK på sin første start, meget sterkt!
En annen lovende unghund er Barentsviddas Donald til Arild Skeivik som også skaffet seg premie denne helgen, Donald endte opp med en 2UK.
Roar “Cesar Milan” Karlsen og Kokannees Eddy stilte i AK på samme prøve og her har nok eier hvisket noe i øret til Eddy som knallet til med en gjev 1.AK og ble med dette Elitehund i NPK. Sånn er det når en er oppkalt etter Norges beste syklist. Det forplikter.
I VK stilte vår Nord Norske ringrev Børge Simonsen opp med Oterbekkens Moody Blues (bildet). Moody som har for vane å sanke premier når hun stiller til start fikset like godt 6.VK i kvalifiseringen og 2.VK i finalen og ble med det NJCH.
Vi gratulerer alle sammen og ønsker lykke til videre i høst.

Det går også rykter om andre premierte fra vårt distrikt på denne prøven, men dette er pt ikke bekreftet. Husk å sende mail / sms med resultater til oss slik at vi får publisert og lagt resultatene inn i databasen.

Vestlandet Sør, Kjetil Olsen

Total
0
Shares

Siste kommentarer