Stilladalens Mia Nordnorsk mester!

StilladalensMia1

Stor gratulasjon til Stilladalens Mia og eier, fører og oppdretter Ronny Bang Amundsen fra Alta med 1 VK m/Cacit og StilladalensMia1
Nordnorsk mester på NNM i Børselv i dag!
Mia var eneste premierte hund i finalen. Gratulerer også til Ottorinos Bono og e/f Bernt Eriksen fra Vadsø med 2. VK i kvalifiseringen i går, og til Stilladalens Bjørk og e/f Ståle Hanssen fra Havøysund som oppnådde en flott 2. AK i går på Børselvprøven. Bjørk og Mia er kullsøsken. Ingen av pointerne fra vårt distrikt som stilte på Saltfjellet i går ble premiert, og hittil er det ikke kommet meldinger om premieringer fra Troms og Finnmark på Saltfjellet i dag. Artikkelen blir oppjustert dersom jeg får melding om premiering for våre pointere. Mer info finnes på nettsiden til Vest-Finnmark Fuglehundklubb og Rana JFF.

Nå er det jakta som står for døra – skitt jakt til pointerfolket!

Total
0
Shares

Siste kommentarer