Vestlandet Nord – Prøveresultater pr. 2.9.12 = Jutevatnets Radar

Ole og Radar NM Finale 2012

Ole og Radar NM Finale 2012Jutevatnets Radar 13887/04 (Wind Dancer Albin av Vor-Point – Setpoints Prima) med eier og fører Ole Frøland, er den eneste hunden i distriktet som har oppnådd tellende resultater hittil i høst.

Resultatene er til gjengjeld noe av det sterkeste som en av ”våre” hunder har oppnådd noen gang i løpet av bare to prøvehelger. Ole la ut følgende kommentar om Radar på sin webside før første prøvehelg: ”Han er i god form men med kun 2 stander og en støkk i sekken. Det er vel den dårligste forberedelse han har hatt noen sinne”. Det kan kanskje høres ut som en unnskyldning fra eiers side før start, men det var nok et helt bevisst valg fra ham nå når Radar i høst, i en alder av åtte år, skal pensjoneres fra prøvesporten. For en pointer som vel må sies å være en av de beste norskeide pointerne gjennom tidene, var dette den beste forberedelsen Radar kunne få. Dette viser også at Radar ikke er helt alene i å ha oppnådd sine resultater. En dyktig fører hører også med. Det vil bli skrevet mer om Radar i andre fora, så dette får være nok denne gang. Høsten er også så vidt begynt…

Her kommer resultatene han oppnådde i løpet av disse to helgene:
Sølvhundløpet, arrangert av Nordenfjeldske Fuglehundklubb på Kongsvold 24. – 26.9.12, førte til 1VK Kvalifisering og 2VK Finale.
Norgesmesterskapet 2012, arrangert av NESK på Hjerkinn sist helg, gav finaleplass for Radar etter å ha oppnådd 3VK Kvalifisering og 2VK Semifinale. I finalen var Radar helt i toppen til siste slutt, men oppnådde ikke tellende fuglearbeid. Radar var også deltager på Pointerlaget som stilte til dyst i NM-lag. Han gjorde jobben sin, men kom ikke i fugl.

Total
0
Shares

Siste kommentarer