Ventetiden er over

Cashpoints Kalle-Kanonkopijpg

Cashpoints Kalle-KanonkopijpgI områder med klarvær kunne man se fullmånen 31.august. Nattaktive og andre nyforelskete med blikk for nattehimmelen kunne da notere seg at dette var den andre fullmånen i august, en såkalt blue moon. Fargen på himmellegemet var selvsagt ikke blå, men bare et navn satt på en ekstra fullmåne i denne måneden. Hva har blue moon å gjøre med at Cashpoints P V Kalle-Kanon NO46724/10 (NJCh Høgdebrotets Pluto – Bittermarkas C S Vaschera) med  e/f Trond Olsen fikk 2.AK på NESK sin Kongsvoldprøve 1.september? Overhode ingen ting. Men jeg tror at hundens eier og fører er svært glad for at prøvesesongen er i gang. Han har kommet med et og annet superlativ som han mener beskriver Kalle, så vi håper han får det så gøy som forventet utover høsten. Gratulerer så mye og lykke til videre!!

Total
0
Shares

Siste kommentarer