Tromsø Fuglehundklubbs høstprøve

ronnyaiko

ronnyaikoSist helg ble høstprøven til Tromsø Fuglehundklubb arrangert. At mange melder på til denne prøven er ikke uvanlig da terrengene på øyene utenfor Tromsø er kjent for å være godt besatt med fugl. Det som var uvanlig, men selvsagt også meget gledelig, var at antall påmeldte pointere var på ca 60%! Denne rasen er stor i nord! I VK var 22 av 40 hunder pointere. Mange av den edle rasen mestret også vanskelige tidlig høstforhold, og dro hjem med heder og ære. I VK kvalifiseringen lyktes Ørntuas C Aiko med eier Stian vk-kvalikHenriksen/fører Ronny Hartviksen og Skipsfjordhønas Funny e/f Wiggo Ditlefsen å få henholdsvis 2. og 3. VK, mens flere pointere tok seg videre på søk. Finalen ble ren pointerutklassing med 1. VK til Skipsfjordhønas Funny og 2. VK til Jimsrypas Tess-Antonætt eid av Svein Anton Andresen og ført av svigersønn Said Nordin. Mange unghunder har også denne helga markert seg flott denne helg. Jim Theodorsen har en ny unghund pågang i Eidemlias Lord. Lørdag oppnådde den 2. UK, og søndag slo den til med en flott 1. premie UK. Fra Narvik hadde Knut Augustinussen tatt turen nodover med sin unge Ørntuas H Tai-Pan. Den lyktes med premiering både lørdag og søndag med 1. og 3. UK. Søster Ørntuas H Mille som for første gang ble ført av sin eier Lise Nordaas lyktes lørdag med en flott 2. UK. Det samme gjorde Tinka Av Vor-Point med e/f Jim Møllnes. Fra distrikt Hedmark/Oppland hadde John Fredrik Ruud tatt turen nordover. Det ble lønnsomt for søringen som dro hjemover igjen med 2×1. UK på sin unghund Karacanis La Chasse. Kalle Jordan stilte med unge Hopfossens Way, og oppnådde søndag 1. UK. Distriktet vårt har også denne helga fått en ny VK-hund. Jimsrypas Loke e/f Per Olaf Theodorsen oppnådde søndag 1. AK. Også Bjørn Harald Meidelsen som hadde tatt turen fra Bodø med Karacanis Eira lyktes med 1.AK på søndag. Øvrige resultater er lagt ut under premieringer her på pointersiden, og kan i tillegg sees på siden til TFK.

Distriktet gratulerer alle premierte!

Total
0
Shares

Siste kommentarer