Rapport fra Sør-Norsk Pointertreff

Fredag 15 juni begynte bilene å rulle inn på Bjåen turisthytte, flotte folk og enda finere hunder skulle nå overta dette nydelige stedet ei hel helg. Etter å ha sjekket inn og ryddet unna bagasje og hunder var det samling i gamlestua på kvelden. Her hadde vi en flott diskusjon om hvordan fremtidens Sør-Norske treff kunne være. Mange gode ideer kom på bordet og vi ser allerede med spenning frem mot treffet i 2013 🙂 Lørdag var det utstilling og i alt 19 hunder stilte til start. Dommer i år var Svein Nordang som på en fremdragende og undervisende måte bedømte våre Pointere. Enkelte førere fikk også gode råd på veien og som tilskuer skjønner en da et det ikke er bare bare å få vist frem hundens beste side uten å ha gjort dette før. Øvelse gjør mester også her 🙂 Vinner av utstillingen i år og BIS (Best in Show) blei Laica DelFrangio/Martin Røynås og BIM (Best i motsatt kjønn) ble NUCH Tobac/Roar “Cesar Milan” Karlsen. Vi gratulerer så mye. Ellers ble det avholdt apportkonkurranse med kvalik og finale og beste Pointer ble Bunfuddy/Robert Gill som fikk med seg hjem en fin vandrepremie. Årets grillfest med utdeling av elitehund diplomer og utmerkelser gikk i år veldig rolig for seg og det er helt klart at neste å skal det være gitarist til stedet, om så vi må låne en fra Nord Norge 🙂

Total
0
Shares

Siste kommentarer