Bekkhusutstillingen i Østfold

Østagløttens Miss Ziva Ny web PD

Østagløttens Miss Ziva Ny web PDØstagløttens Miss Ziva Ny web PDTradisjonen tro ble det søndag den 10. juni avholdt fuglehundutstilling på Bekkhus utenfor Sarpsborg. I år deltok hele 101 fuglehunderhunder.
Det var kun 8 pointere som deltok, og det var i juniorklassen de beste plasseringene kom. Her var det Eidemlias Billy (Far: Black Luckys Rapp, Mor: Eidemlias Prikka), eier Elisabeth Haukeland og Finn Trana med Østagløttens Ziva (Far: Lytingsfjellets Trym, Mor: Østagløttens Rosa Montana) som begge fikk Excellent.
Dommer var Bjørn Stang som gjorde en fantastisk jobb i ringen. Bjørn åpnet med et «foredrag» om hunderasen hvor han gikk i gjennom historien og rasens særtrekk. Under bedømmingen gjorde han rede for sin kritikk på en utmerket måte. Dette medførte at alle utstillere og tilskuere fikk en svært interessant og lærerik dag.

Total
0
Shares