Funksjonelt eksteriør

plamalmens isabell

En hund med funksjonelt eksteriør vil overføre mest energi fremover i bevegelsesretningen fremfor en som er dårlig bygd. Ann-Reidun Borgen og Bente Bergersen bruker sine hunder mye og har derfor også funksjonelle hunder. At disse hundene også er rasetypiske og pene, er jo “berre lekkert”. Ann-Reidun måtte selv vise frem sine egenoppdrettete  hunder på Kongsvingerutstillingen i mai da hennes faste handler var opptatt. De resultatene hundene fikk, må vel peke i retning av at hun nå har en ny winning combination med hund og fører.Fjellgløtt’s Bsj Bonita NO35856/11 (NUCh Myrteigen’s Jackpot – Bjørklunds S C Stella) ble tildelt Excellent i JK og 1.JKK. Kullbroren Fjellgløtt’s Bsj Elu NO35852/11 fikk også Excellent i JK og 1.JKK i hanhundklassen.
plamalmens isabellBente Bergersen har derbykvalifisert begge sine unghunder og har meldt inn at Pålamalmens Isabell SE62561/2010 (INT NORD FI UCh Bjønroas Punto – Genni Della Vertematese) har vært på Buskerud JFF sin utstilling i Drammen 20.mai og blitt tildelt  Excellent i BK CK, CERT, BIR og 5. BIG. Gratulerer så mye med flotte resultat og lykke til videre

Total
0
Shares

Siste kommentarer