Pointer på Sølvhundutstillinga 2012

kalbergskogens odin marianne singsas bir

kalbergskogens odin marianne singsas birSå er den tradisjonelle Sølvhundutstillingen over for denne gang. Litt kaldt men med god deltagelse fra Pointere så varmer det litt ekstra.Under riggingen av Stand på fredagskveld kom det en vindkule og smadret hele teltet vårt og dermed var vi uten noe å montere opp men Sparebank 1 forbarmet seg over oss og vi fikk låne en kjempe stand der pointerfolket samlet seg utover dagen. Koselig hundeprat og gode tips til de som var litt usikre på dette med utstilling.
Mange gjorde det fint i ringen og viser seg fra sin beste side og noen trenger litt mere tid med trening og noen av de unge hundene trenger mere volum i kroppen men dette kommer.
På slike dager i ringen er det noen som blir veldig fornøyd mens noen reiser skuffet hjem men husk det at neste gang er det kanskje din tur. Dette kan fort snu og hundene skal også ha dagen.

Det er hyggelig at vår stand blir godt besøkt både av tilskuere med et hjerte for Pointer og godt besøkt av deltagere med sine hunder.
Dagens vakreste Pointer ble unghunden til Bård og Marianne Singsås fra Dombås som hadde tatt turen over fjellet for å stjele med seg premiene. Vel ført av Marianne i ringen vant Kalbergskogens Odin ( Balder x Pålamalmens Z-Teabag) Exelent.1EKK-CK-CERT-1BHK-BIR-5BIG. Marianne og Bård svever nok høyt over Dovre på tur tilbake til Dombås, det virker som ting ingen ende vil ta, 1 UK på første jaktprøve på Dovre og nå med Cert og BIR på en av de største utstillingene tror jeg vi vil få mulighet for å følge de videre med sine aktiviteter med Pointer.
På valpeshovet stilte Pål Johan Larsen sin nye 7 mnd valp og ble belønnet med BIR. Hunden heter Rørtjønnas Ajax ( Vakkerdalens Black Fighter x Garmanns Madam Black and White)
Barn og Hund ble avviklet med mange barn som ble inndelt i 2 klasser og Pointeren var godt representert.Det er artig å se hvor flinke barna er med hundene. De kan føre pointer i ringen  nesten som sine foreldre og det gror godt med lovende pointerfolk.
Flere trøndere benyttet annledningen til å vise frem sine håpefulle og Juniorklassen ble vunnet av Svahøas Caro ( Skoglykkas Arjo x Blålyngens Dina) til Olaf Lurvik med Exelent-1JKK-CK-2BHK.
Finn Larsen stilte sin Tornado av Rabbelugn ( Bjønnålias Figaro x Pasta av Rabbelugn) Exelent- 2 JKK
Åpen klasse hanner
Red -Ribbon Ozo ( Bittermarkas Stegg x Ackers Olympia) til Marit Lervik fikk Exelent.
Brukshund klasse hanner
Skoglykkas Aik ( Skoglykkas Arjo x Skoglykkas Gaia) Eivind Grønnli fikk Exelent – 2 BKK – CK – 3 BHK, Res,Cert.
Metrinelunds Ozzy ( metrinelunds Ricco x Blålyngens Trille) Petter Vikdal fikk  Very Good
Championklasse -Hanner
NUCh Skoglykkas Tapper ( Balder x Skoglykkas Rubi) Birger Rønning fikk Very Good
Veteranklasse
NSUCH Vakkerdalens Black Fighter ( Red Taps Louis Figo x Vakkerdalens Platina Scott) Ole Arnstein Strømsli fikk Very Good

Juniorklasse tisper
Bjønnålias Miss Diva ( Pimmens Arrow x Vauldalens Miss Mouche) Frode Næss fikk Good
Åpenklasse tisper
Pointnics Era ( Jutevatnets Radar x Pointnics Chanti9 Karl Martin lund fikk Good
Prikka ( Hesselhøys Rex Rodny x Stella) Veslemøy Nyland fikk Good

Noen bilder fra årets sølvhundutstilling som ble vunnet av Steinar Berg og ES Pikstjernas Zir.
123 unghund solvhunden 2012barn hund sølvhunden

.
barn interju sølvhundenmarit marianne bente sølvhunden

.
pointerstand sølvhundenpointerstand sølvhunden

marthe barn hund sølvhundenmetrinelunds ozzy petter vikdal

.
red ribbon ozo marit lervikrortjonnas ajax pj larsen

.

skoglykkas aik eivind gronnliskoglykkas tapper birger ronning

.
solvhund stand 2012stand på sølvhunden 2012

.
svahogdas caro olaf lurviktornado av rabbelugn finn larsen

.
vakkerdalens fighter ole a stromsli

Total
0
Shares