Hedersmann med nytt Æresmedlemskap

tore leistad

tore leistadEn av Norsk Pointer Klubbs Æresmedlemmer har blitt tildelt ennå en utmerkelse. Denne gang har Tore Leistad blitt utnevnt til Æresmedlem i Nordenfjeldske Fuglehund klubb.
Vi gratulerer Tore med utnevnelsen og er stolte på hans vegne og stolte av det intrykket en pointer mann gir til andre miljø.

Sakset fra Nordenfjeldske Fuglehund klubb.
Nye Æresmedlemmer

På et innholdsrikt medlemsmøte siste uke ble to nye æresmedlemmer utnevt.
Æresmedlemskap er klubbens høyeste utmerkelse og tildeles av styret.
Fra NFKs lover siteres: “Som Æresmedlem kan utnevnes den som i særlig grad har gavnet klubbens virksomhet eller har innlagt seg særlig fortjeneste til hundesportens fremme”

Styrets begrunnelse:

Tore Leistad

Vedkommende har siden sin ankomst i klubbmiljøet i andre halvdel av 1950 årene, markert seg som en markant og ruvende skikkelse. Han blir omtalt som
· Kulturbygger av rang
· Fullbefaren jeger
· Forbilde
· Læremester
· Likandes
· Nærværende
· Lun
· Rettskaffen
· Forkjemper for “fair play”

Sitat fra forslagsbrev:
“Vedkommendes unike fortjeneste i klubbsammenheng har bestått i hans evne til å skape et byggende miljø rundt seg. Han har alltid hatt en utrolig evne til å få andre til å føle seg verdsatt. Ikke minst de unge har hatt mye glede av hans selskap og vennskap. Han har delt sine kunnskaper med alle som har spurt ham, og han har evnet å få selv den aller mest uerfarne nykommer til å føle seg verdifull. Han tok de unge med på turer, oppmuntret dem, og åpnet hjemmet sitt for dem. Hans inspirerende kraft har vært stor. Flere av klubbens senere sentrale tillitsmenn er i sin tid stimulert av vedkommende til å anskaffe hund og følge den opp”.

Vedkommende har en usedvanlig sterk merittliste fra sporten å vise til.

Han har med sine hunder vunnet 3 sølvhunder jakt og 3 kongepokaler.

Han drev igjennom mange år et framgangsrikt oppdrett ved navn Leistadåsen.

Vedkommende ble i 1964 tildelt klubben gullmerke,- og det er med glede Nordenfjeldske fuglehundklub herved tildeler klubbens høyeste utmerkelse, Æresmedlemskap til Tore Leistad.

Total
0
Shares