Torsdags trening med Pointer

dressur 10 mai

dressur 10 maiSå var tredje Torsdagskveld med trening over og alle møter ennå opp til en sosial kveld med hund. Denne kvelden fikk vi bakgrunns musikk av et storband som hadde øving i nabobygget. Kan det bli bedre, storband, sol,kaffe, trivelige folk og med pointere som gjør som den får beskjed om. Det dreier seg om dressur og provokasjoner denne kvelden og treningsøktene blir på ca 15 – 20 minutter før vi igjen samles til en kaffe og roer ned hundene. Det blir mange intrykk til de yngste så de er slitne i hodet etter en slik kveld. Hundene har helt klart godt av dette og det tror jeg også vi andre har. Det å bli kjent med flere i Pointer miljøet er viktig, vi prater nok mest hund men man skaper samtidlig en samhørlighet rundt felles interesser og dette påvirker miljøet i lokalgruppa.
Det er flest unghunder blandt denne gjengen og vi ser fremgang for hvær gang vi møtes til trening. Jeg tror det blir spennende til høsten.

Med Mai kommer det også utstillinger og nå kan igjen alle resultater fra utstillingene legges inn i NPK databasen. for at jeg skal kunne gjøre det må jeg ha tilsendt resultat fra dere hvis ikke er jeg nødt til å vente til Kennel klubbens database er oppdatert og det kan ta litt tid.
Så kjære hør min bønn: Send resultat og gjerne bilder av din hund til meg. ( dette gjelder for omtale på nett, pointer.no og Fuglehunden.)
Det er synd om dere har en lovende unghund eller fått en ny elitehund og hunden ikke får den omtale den fortjener.

19 Mai er det Sølvhund utstilling i Trondheim. Der har NPK Trøndelag en stand. Legg turen innom oss for en hyggelig pointer prat. Til dere som er påmeldt Sølvhund utstillingen ønsker vi dere lykke til.

dressur 10 mai 2dressur 10 mai 3

Total
0
Shares

Siste kommentarer