NPK Gullmerke tildelt Snorre Nicolaisen

Snorre Nicolaisen

Snorre NicolaisenPå Norsk Pointerklubs ordinære representantskapsmøte 2012 ble Snorre Nicolaisen tildelt klubbens Gullmerke for sin brennende interesse og store innsats for pointeren og NPK.

Snorre er en person som trives best ved å jobbe i det “stille”. Han har stor fokus på fakta og det som gangner pointeren i det meste av det han gjør. For de som ikke kjenner til hans formidalble produksjon, kan vanskelig forstå verdien av dette arbeidet.

Snorre har i flere omganger vært vara for distrikt Nordland, og i mange tilfeller vært fungerende distriktsrepresentant, litt typisk for Snorre. Spesielt påtok han seg  rollen som formidler og skribent, og har vært med på å organisere mange aktiviteter. Snorre har i to omganger vært medlem i NPK’s avlsråd, hvor han utførte mye viktig arbeid. Han påtok seg ansvaret for NPK Årboka i 1998, 1999 og 2000. Og var en stor bidragsyter til NPK 100 års Jubileumsboka med artikler, statistikker, statutter etc. Dette arbeidet utførte han på en særdeles seriøs og god måte. I tillegg har han koordinert flere årsberetninger for Svensk Pointerklubb, Dansk Pointerklubb og Finsk Pointerklubb, selv når han ikke hadde noen verv i NPK.

I tillegg har Snorre på finurlig vis skaffet til veie C.M. Pay pokalen som var en sølvpokal  som var satt opp ved NKK’s høyfjellsprøve i 1903. Generalkonsul C.M. Pay var eier av den første jaktprøvepremierte pointer (Diana), og vinneren av C.M. Pay pokalen i 1903 var Haakon Kinck med pointer Step som ble den første pointer med 1.pr VK. Kinck var forøvrig NPK’s andre formann og første æredsmedlem.

Snorre har også drevet med oppdrett, og med Kennel Pointnic har han levert avkom med 1.premier i hvert kull.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Siste kommentarer