Prisutdeling

Birgit Margrete-begeret2011

Birgit Margrete-begeret2011Under årsmøtet til Norsk Pointer Klub, fikk to medlemmer av OA tildelt sine velfortjente priser. Prisen for årets unghund gikk til Daxoronjas Basso og Roy Jensen som oppnådde 25 poeng i pointercupen 2011. Her var det undertegnede som mottok prisen for han, da han desverre ikke hadde anledning til å møte og motta prisen selv. Den andre prisen som gikk til OA var Margrethe-begeret som velfortjent gikk til en herlig rørt og lykkelig Birgit Ording og hennes flotte Bjønroas Pavlov for fremdragende prestasjoner på utstilling og allsidighet på jaktprøver, med høye premieringer oppnådd både på høyfjell vinter og høst og lavland. Vi i OA er meget stolte og ønsker å rette en stor gratulasjon til prisvinnerene!!

Total
0
Shares

Siste kommentarer