Sesongavslutning med pointerpremier i NNN

Da er aller siste jaktprøvehelga over for vintersesongen. Midt-Troms Fuglehundklubb og Salten Fuglehundklubb er klubbene som har hatt æren av å avsluttet sesongen for denne gang, og også på disse prøvene er våre hunder blitt premiert. På Saltfjellet har Ronny Hartviksen og Joker nok en gang reist hjem med premie. Denne gang 4. VK i semifinalen. Joker hadde ikke fugl i sine slipp i dag i finalen, og ble uten fugl rangert som nr 2 etter hunden som vant. Fin avslutning for tromsøgutta! Alf Tore Bølgen startet på Saltfjellet med Borgeflons Ra-Balder, og den fikk 5. VK semifinale. På Altevann har Rune Hoholm brilliert med sine unghunder fra siste kullet i kennelen!

Ørntuas H Mille som eies av Lise Nordaas og Stian Henriksen men som denne helga er blitt ført av oppdretteren, er blitt premiert begge dagene; lørdag med 1. UK og i dag 2. UK. Mille er startet fire ganger i vinter, og er blitt premiert på alle startene. Også kullsøster Ørntuas H Flicka som eies og føres av Rune selv har oppnådd premie på Altevann denne helga. 1. UK ble resultatet i går, og hun er dermed blitt premiert på tre av fire starter i vinter. Sterkt av søsknene som ennå ikke har fylt året. I går ble også Barentsvidda’s B Sophia som eies av Christian Sletbakk premiert med 3. AK. Det samme ble Patjanens Villa Antinori e/f Per-Anton Berg. I dag oppnådde Henningknausens Buffy som eies og føres av Joachim Ernstsen 2. AK på Altevann. Flott avslutning, og nå blir det en lang og velfortjent pause for både to- og firbeinte!

Gratulerer!

Total
0
Shares