Resultater fra Saltfjellprøven til Bodø JFF

Av 10 startende pointere var det 4 stykker som gikk til premie helga 21-22.04.
Som tidligere nevnt har distriktet fått en ny elitehund,
Grovsmias J Carreras med eier/fører Mikkel Lyngar fikk 1 AK lørdag 21.04.
Søndag var det flere som gikk til premie.            Karacanis Black Tower med eier/fører Wanja Andersen fikk 1 UK.  Wanja forteller at Black gikk knallgodt. Black fikk vist en meget god reist med komplett RIOS og en flott sekundering. Gratulerer! En flott og lovende unghund.
Kullsøster Karacanis Riga med eier/fører Øystein Nilsen gikk denne dagen til 2 UK. Riga har tidligere denne vinteren blitt premiert på nesten hver prøvestart. Riga startet med 2 UK i Tromsø 4.03, og siden har det blitt 2x1UK , 2 pl Fjellpokal /Lappland cup.
Gratulerer så mye til oppdretter og eier/fører Øystein Nilsen med denne svært lovende unghunden.
En annen veteran som deltok søndag var Jørn Åselid med Lingonuddens Disa. Det gikk bra og det ble 2 AK.
Gratulerer til Disa og Jørn.
Total
0
Shares

Siste kommentarer