Flott vintersesong for flere av OA medlemmene

Årets første premie gikk til Black Luckys Ingo til Knut Gunnar Sørli, som fikk 1.VK m/CK på sin første VK start i Hemsedal, senere i vinter fikk han 3.VK på Grotli. En fantastisk start på VK debyen!! På Ørskogfjellet 18. mars fikk Vaulhaugens Nico til Bjørn Atle Holter-Hovind 4.VK i finalen. I april var det flere som hadde sin deby på prøve av unghundene i distriktet. En av disse var A-Fri Av Vestre-Homble, som eier og oppdretter Svein Stueland og Camilla M Larsen fikk premiert begge dager på Tolga prøven med 2 x 3.UK. Dette viser at de har noe stort på gang her, og en lovende viltfinner!! Cashpoints PV II Nemi til webansvarlig Jim-Tore Klingenberg klinte skikkelig til på deres første prøvestart, og skaffet seg Derbybilletten med 1.UK på Dovre 14. april. En kjempe prestasjon av både hund og fører!! En annen en som også fikk premiert unghunden sin på Dovre denne dagen var Jan Hestbråten med sin nye komet Raifas Nopeita Charlie Brown. Hann fikk 2.UK! På Rolf Sevendals Minneløp på Femund var det tre OA pointere som kom helt til finalen, dette var Black Luckys Ingo til Knut Gunnar Sørli, som gikk videre på søk alle dager. Jutevatnets Makker til Christian Narmo fikk 2.VK kval og 5.VK i semifinalen. Brennmoens Jawa slo til i kval med en 1.VK og fikk 4.VK i semi. En kjempe flott prestasjon av alle tre selv om de ikke lykkes i finalen. På RSM fikk en meget glad Aud-Karin Brekke sin første jaktprøve premie på Røyskattlias Izzie, en super flott 2.AK. Det også en unghund som gjorde det meget bra. Dette var Vera til Ingunn Rognlien og Håkon Sundbye som fikk 2.UK! På Geilo prøven i midten av april fikk Dørvikans Bono til Pål Gisle, som manglet litt på søket, en flott 3.AK og Inger Johanne Bergseng, som kun har stilt sin første hund på prøver to ganger (sist fikk hun 2.AK) denne gangen gikk de helt til topps med 1.AK med sin hund Eraaks Dina. Dette har vært en kjempe flott start på sesongen, og vi gratulerer alle de pemierte med flotte resultater!!

Total
0
Shares

Siste kommentarer