Pointer + Bente = SUKSESS

svarttjnnholets_a_rikke

Hvis man har en god pointer og selv heter Bente, kan man få premie selv på fredag 13. Svarttjønnholets A Rikke 10919/08 (NSUCh Altegeinos Andantino 2 – Charming Jossa) viste ypperlige kvaliteter i sin VK-debut på NGK sin Grotliprøve. Hun fant ryper 3 ganger og fikk vist reis på 1 av disse standene.svarttjnnholets_a_rikke

Eier og fører Bente Indergård hadde fått kontroll på sine egne nerver, og da kunne  Rikke  vise hvilken eminent fuglehund hun  er. Dommeren tildelte Rikke 1.VK m. CK for prestasjonen.

En annen Bente, med etternavn Bergersen, omgir seg også med svært gode pointere. Bente tok med seg sine unghunder til Geilo på BJFF sin prøve 14.04. Disse unghundene er tidligere omtalt for sine premier på høstprøver på høyfjell og lavland.

plamalmens_il_capo

På deres første vinterprøve tro Pålamalmens Il Capo SE62557/2010 (INT NORD FI UCh Bjønroas Punto – Genni Della Vertematese) til med 1.UK. Kullsøsteren Pålamalmens Isabell SE 62561 ble belønnet med 2.UK for sine prestasjoner.Fantastiske prestasjoner. Hvilken følelse det må være å kunne sette av en helg til høsten for høystatusløp! Gratulerer Bente og Bente. Lykke til videre. Vi krysser fingerene for dere og hundene deres.

Nå er det ikke slik at man må hete Bente for å få premie på hunden sin. En kan jo hete Terje Mosæther f.eks. Han har startet Vierkrullens Troja NO46720/10 (Eidemlias Troll – Eraak’s Non-Stop) på Dovre 14.04. Troja gjorde alt som en skikkelig fuglehund skal gjøre. Hun fant sin fugl og presenterte denne for sin fører.vierkrullens_troja og terje_mosther

2.UK ga dommeren for prestasjonen. Da er Troja både jakt- og utstillingspremiert i vinter!

En annen som også har hatt suksess i helga, er Håvar Skinstad. Han har likegodt oppdrettet sin egen hund Maja NO34920/2011 (NJCh Høgdebrotets Pluto – Orrtuva’s Roni). Maja er en meget god fuglehund som dommeren ga 2.UK 13.04.12 på Dovre. Ikke dårlig for en hund som såvidt er fylt 1 år. Det skal bli spennende å følge ekvipasjen videre i vinter.

Gratulerer alle sammen og lykke til med neste start!

Gratulerer og lykke til videre!!

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer