Himmelske pointere

Noen kan det der med å sette gode og treffende navn på sine valper. Roland Ohlsson er sannsynligvis en slik person. Han ga navnet  Spirit In The Sky til en av valpene i kombinasjonen Badstuåsen’s Bidevind – SJCh Borgeflons Jaga CS. Navnet er hentet fra en sang skrevet og spilt inn av Norman Greenbaum i 1969. Sangen ble umåtelig populær, og singelen solgte  2 mill. kopier på 2 år. Den ble nr 3 på US Billboardlist .

Pointeren Ohlsmyrens P Spirit In The Sky  SE36890/2010 kommer nok ikke på den lista, men hun er allerede på resultatlista fra Rörvattnet, Sverige 30.03 og 01.04. Eier og fører, Inger Johanne Delphin,  forteller at Sky ikke fikk vist reis den ene dagen og fikk 2.UKL. Den andre dagen ble hun noe hemmet av en makker, men fant sin fugl og behandlet denne korrekt. Dommeren ga henne nok en 2.UKL. Kullsøsteren Ohlsmyrens P Nirvana SE36889/2010, eier og fører Martin Ondrasek har 1×3.UK, 2×2.UK og 1.UK og 2.plass i Svensk Derby fra sist høst. Treffende navn, hva? Jeg gleder meg til andre kullsøsken også kommer til start. Mange gratulasjoner til eiere, førere og oppdretter. Lykke til videre.

Total
0
Shares

Siste kommentarer