Altevatn og Sennalandet

pointole1

Både Ofoten Fuglehundklubb og Vest-Finnmark Fuglehundklubb har denne helgapointole1 vært arrangører for jaktprøver på henholdsvis Sennalandet og Altevatn. Våre pointere har også denne helga hentet hjem premier. I lørdagens VK-kvalifisering på Altevatn kvalifiserte tre av pointerne seg til finalen. Pointnics E I Point (13647/07) med eier Ole Ingebrigtsen vant sitt kvalifiseringsparti med 1. VK.

Black Storm (08738/08) med eier Ronny Hartviksen fikk 2. VK i det andre kvalifiseringspartiet og Barentsviddas Mafia (16995/05) med eier Geir B. Larssen oppnådde 6. VK kvalifisering i samme parti. På Sennalandet har Balett (04323/06) med eier Tor-Even Aas oppnådd 4. VK i kvalifiseringen lørdag. Torfinn Hammari hatt ei stor helg. Lørdag fikk han med Ham-Nutens Tira (NO4297/09) 1. AK og Ham-Nutens Tirasøndag ble hun belønnet med 2. premie i kvalitetsklassen. Hun manglet kun reis for å oppnå høyeste premie. Red Taps Traj (15337/04) har vært en liten runde ute av VK’en, men lørdag fikk den returbillett da den med eier Paul-Ronny Gschib oppnådde 1. AK igjen. Shila (NO31895/10) og eier Fritz Amundsen ble ny VK-hund da hun søndag ble belønnet med 1. AK på Sennalandet. I VK-finalen ble Skipsfjordhønas Texi og eier Wiggo Ditlefsen belønnet med 2. VK. Texi er en av hundene som er tatt ut for å representere pointerne på NM-lag i vinter.

Vi gratulerer!

Total
0
Shares

Siste kommentarer