Tromsøprøven sist helg

tonevilja 21

Tromsøprøven er historie, men mange av pointereiere i distriktet kan også etter denne helga lene seg tiltonevilja 21bake å tenke på flinke hunder, godt med fugl, topp vær og premier på hundene sine. Hele 15 premieringer til pointerne i løpet av lørdag og søndag er resultatet av siste helgs jaktprøve i Tromsø! Resultatene er lagt ut under siste jaktprøveresultater her på NPK-siden, men noen hunder bør likevel nevnes.

Vakkerdalens Vilja e/f Tone Kanestrøm vant like godt sitt kvalifiseringsparti på lørdag, og endte opp med 1. VK m/Ck. To hunder er premiert med 1. AK, og er dermed klar for vinnerklassen. Premiesankeren Jimsrypas Lio Messi e/f John Solstad fortsatte der den slapp i UK. På sin andre AK-start slo den like godt til med 1. AK. Prøveleder Terje Steinsund var travelt opptatt med å arrangere jaktprøven, og hadde alliert seg med sin fru Bente denne helga. Hun stilte vestfjorddalens ttta t1Vestfjorddalens Tøtta T. lørdag, og de endte opp med øverste premie i voksenklassen. Moro for Terje da både partiet og dommer kunne fortelle at Tøtta var slått ut tidlig, og spøken ble ikke avslørt før under premieutdelingen på kvelden. Terjes andre hund, Pimen’s Aron fikk 1. AK forrige helg, så nå er det to VK-hunder i familien. Forfjorddalens Marja-Lisa med e/f Rune Strandskog oppnådde også 1. AK på lørdag. Sterke resultater! Kommende helg står cacitprøve i Børselv for tur, og flere av pointerne i nord har tenkt seg dit. P.S. DR mangler fortsatt bilder på hunder fra distriktet!

Gratulerer til alle de premierte, og lykke til neste helg!

Total
0
Shares