Nye VK-hunder i NNN!

Pimen's Aron

Vi her nord har hittil i vinter sett oss misunnelige på de områder av landet som har vært heldige å ha fått vinter med snø! Så langt i vinter har dette vært et fraværende element. Værgudene hørte oss til slutt, men bommet litt på kommunikasjonen. Dermed ble alle slusene åpnet samtidig, og det er ikke store overdrivelsen at det enkelte steder har kommet ca en meter med nysnø de siste dagene. Som for eksempel på Senja… Der arrangerte Midt-Troms Fuglehundklubb Senjaprøven sist helg med mye vær OG snø.

Men pointeren har igjen vist at den er en hund man kan stole på uansett værforhold. Denne helga har vi i NNN fått 2 nye VK-hunder, i tillegg til flere andre flotte premieringer. Pimen’s Aron (S24263/08) e/f Terje Steinsund og Stenbitens Lycke (S43661/2008) e/f Geir Arne Johansen har begge vist seg fram på en utmPimen's Aronerket måte på det tunge føret, både i søk og i fuglebehandling. De avsluttet helga med 1. premie AK. Sollidalens A Kaja (NO45538/09) e/f Øystein Pedersen og Rypejægerens Fryd (24709/08) e/f Tone Kanestrøm oppnådde begge 2. AK lørdagen. Pimen’s Barack (S58754/2009) e/f Sven-Erik Holsbøe og Buddy Av Norehund (NO51849/09) e/f Esben Eliassen pådro seg begge noen minus på lørdagen, og avsluttet med 3. AK. Gode jakthunder, det også! Ørntuas G Lady Gaia Javapoint (NO41144/10) e/f Tommy Samuelsberg utmerket seg også med 1. UK, og broder Ørntuas Gstenbitens lycke1 Dennis (NO41142/10) oppnådde en flott 2. UK. DR oppfordrer prøvefolket til å sende inn bilder av hundene sine! Bildene viser de nye VK-hundene; Pimen’s Aron og Stenbitens Lycke.

Gratulerer til alle de premierte!

Total
0
Shares