Ref fra medlemsmøte NPK O/A

Årest første medlemsmøte i O/A ble avholdt onsdag 8. februar på Nordre Lindeberg Gård i Oslo. Det var rundt 20-25 medlemmer på møtet. Vi hadde besøk av vår sponsor Apetitt, representert ved forsknings- og utviklingssjef Hallgeir Sterten og salgskonsulent Anna Nabbing. Hallgeir hadde et flott innlegg om foring, behovet for energi og næringsstoffer for å oppnå best mulig prestasjoner og utholdenhet hos jakthunden under jakt og hard trening. Han tok også for seg best mulig foringsrutiner, hvor vi fikk råd om å fore minimum 1-1,5 time før hunden skal på jakt, med tanke på mage og tarmdreining, og ta hoved måltidet om kvelden. Hunden bør også få vann og snacking hver 1,5 time ute i felten. Han tok også opp stress og diare på hunden og utfordringen med å få i hunden nok energi, og forallergi/matintoleranse. Anna gikk i gjennom de nye produktene Apetitt nå har på markedet, og vi fikk mange gode råd og tips som er viktig å tenke på for at hunden skal yte maksimalt under hele jakten. Alle som var på medlemsmøtet fikk utdelt prøve bokser på Apetitt sitt nye vårfor Energi og Apetitt sitt tørrfor Energi og Ekstrem. Vi hadde som vanlig også kaffe, kaker og loddsalg, med utlodning av Apetitt forsekker! Vi i styringsgruppa for O/A ønsker å rette en stor takk til vår sponsor for dette flotte og lærerike innlegget, og vil også takke alle de som møtte opp og støtter klubben!

Total
0
Shares