Noen får det til

Eidelias_Troll

Det er alltid hyggelig å fortelle om at noen virkelig lykkes med sine hunder. I distrikt Hedmark/Oppland har Eidemlias Troll 11550/08 (NJCh Høgdebrotets Pluto – NJCh Lytingfjellet’s D Lille My) har oppnådd elitehundstatus. Troll fikk 1.AK  20.08.11 på Nesk sin Kongsvoldprøve. På utstilling ble han bedømt til 1.BK og 1.BKK  25.01.09 av Randi Schulze i Kallerudhallen.  Eier og fører til Troll er Joakim Løkken. Like stolte oppdrettere er Liv Randi og Bjørnar Eidem. Troll er avbildet under. Eidelias_Troll

 

 

 

Nils og Bente Bergersen har også litt å fortelle om.  De dro med en del kjente til ”Dogs 4 all” på Lillestrøm. Der fikk INT NORD FI UCh NV-06-09 FIV-10 NORDV-10 12636/04 Bjønroas Punto  (NSUCh Altegeinos Andantino 2 –Bjønroas Mia) Exc. CHK,  1.CHKK, CK, 1.BHK, CACIB og BIM.  Dermed kan han smykke seg med en ny tittel, Norsk vinner 2011. Han nedarver tydeligvis mange gode egenskaper for en rekke av hans avkom har også utmerket seg. Marina Bengtsson hadde et kull på Genni Della Vertematese med Punto. Disse Pålamalmenhundene er spredt rundt om i Skandinavia.  Pålamalmens Impuls SE62559/2010, eier Kristoffer Grøtan Olsen, var også på Lillestrøm. Han fikk tittelen Norsk Junior vinner 2011 med Exc.JK, 1.JKK,CK og 2.BHK. Impuls hører hjemme i Oslo/Akershus. Pålamalmens Isabell SE62561/2010, eies av fam Bergersen, ble tildelt Exc. JK 1.JKK, CK, 2.BTK på Lillestrøm. Hun er avbildet under.plamalmens isabell

Pålamalmens Innanzina holder til i Finland og ble Helsinkivinner på utstilling i desember. Pålamalmens Icemann bor i Kiruna og har også fått Excellent på utstilling. 3 av valpene fra dette kullet er jaktpremiert allerede. Imponerende resultater som ytterligere forsterkes når man vet at de feiret sin ettårsdag  29. september. Jeg tror nok at vi får høre mer fra alle de ovenfor omtalte hundene hvis eierene bare har anledning til å starte. Gratulerer så mye alle sammen. “Æ glær mæ te fortsættelsen”.  Jeg vil også få benytte anledningen til å ønske alle en riktig god jul og et godt nyttår. Glem ikke den urgamle tommelfingerregelen om at hundene finner hundekjeksen under juletreet selv om den er innpakket.

Total
0
Shares

Siste kommentarer