Julemøte 2011

bjorn_eva

bjorn_evaPå medlemsmøte 19 Desember møtte det ca 25 personer, både nye medlemmer og de gode gamle traverne. Beslag-Consult stilte velvillig sine lokaler til disposisjon for oss og Eva ønsket alle hjertelig velkommen og redegjorde for de aktivitetene som har vært det siste året.

 

 

 

img_1402Vi klappet oss igjennom alle de som har fått sine jaktpremier, utstillings championer, Norske jakt championer før vi gikk over til de som var på møtet og kunne ta imot sine utmerkelser.
Nye elitehund diplom ble tildelt Wenche Kolstad og Fjellrypas Lf Røa (Vas-Ravens Felix-Fjellrypas Lilo) som også er blitt NUCh. Birger Rønning og Skoglykkas Tapper ( Balder x Skoglykkas Rubi) er også blitt NUCh og Elite hund og begge fikk velfortjent applaus og gratulasjoner.

birger_eva

På grunn av jobbsituasjon ønsket Eva å gå av som DR og ny DR ble Terje Nordheim som skal forsøke å lede dette distriktet i året som kommer.
Eva takket for seg og på hennes siste møte som leder fikk hun delt ut heder og ære til de som hadde fått seg elitehunder i NPK før Bjørn Smistad takket Eva for den flotte innsatsen hun hadde gjort for medlemmene i Distriktet.

steinar_foredrag

Steinar Dahl fra Stokkmarka Fuglehund senter er det mange fra Trøndelag som har besøkt med sine hunder og denne kvelden presenterte Steinar mulighetene vi har for å kunne benytte oss av dette sentret. Mange av oss syntes dette er inntresant og flere har bestilt plass. Vi skal også organisere en weekend i regi av pointer Trøndelag.

Kaffe og kaker spanderte NPK Trøndelag denne kvelden og samtidlig var det utlodding av små premier. Noen forsynte seg kraftig av premiebordet og vi håper de fortsetter i samme trenden når prøvene starter.

lodtrekning_1Tiden denne kvelden gikk ellers med prat rundt forskjellige tema som hjemmesidene til NPK, de aktivitetene vi skal ha i året som kommer og fritt tankespinn rundt ting vi skal ta tak i etter hvert, med andre ord så kan vi få til mye å jobbe med den nye styringsgruppa.

Konseptprisen.
Et firma i Trøndelag brenner for pointeren og har gitt oss en flott gave på ca. kr.6000.-
Det skal stiftes en komité sammen med representanter fra dette firmaet som setter opp statuettene for denne fantastiske gaven. Dette kommer vi tilbake til først i det nye året.

Etter endt møte dro alle til sitt og på veien fikk alle med seg Gode Ønsker i Julen og et Godt Nytt År med pointeren i fokus.

Styringsgruppa i Trøndelag ønsker alle medlemmer en riktig God Jul og et Godt Nytt År.

Total
0
Shares

Siste kommentarer