Siste Nytt Vestlandet Nord

ArntOveOhrstrand

Klubbmesterskap NPK Vestlandet Nord 10.12.11

En fin vintermorgen på Ørskogfjellet fikk de få fremmøtte på årets noe forsinkede klubbmesterskap i distrikt Vestlandet Nord.  Føret var vanskelig ettersom snøen på ingen måte har satt seg. Kun tidvis slo hundene over i galopp.  Vi så noen rypespor inn mot Jutevatnet der flere ryper hadde vært nedpå og beitet på bjørkeriset.  Øverst i Måslia fant vi en flekk der sola nådde bakken. Her tok vi en rask matbit før vi skyndet oss videre. Litt kaldt var det og vi hutret oss nok litt på denne første skikkelige vinterturen. Ingen fugl og ingen klubbmester dette året.

ArntOveOhrstrandJanRundDahlPå bildene ser vi Arnt Ove Ohrstrand tok den lange veien fra Kristiansund og Jan Rune Dahl den nesten like lange veien fra Herøy, sørvest i distriktet.

Total
0
Shares