Siste nytt O/A

Årets siste medlemsmøte i O/A 7. desember ble godt besøkt, og vi hadde en hyggelig kveld med utdeling av priser til de som har stått på for distriktet og til de som har utmerket seg på utstilling eller jaktprøver i år. Prisen for årets nybegynner gikk til Kristoffer Grøtan Olsen som fikk 2.UK på sin andre jaktprøvestart med Pålamalmens Impuls i tillegg ble hunden NJV-11 på Dogs4All i november. Prisen for årets utstillingshund i O/A gikk til Bjønroas Qvikki til Birgit Ording med hele 6 x Excellent på utstillinger i år. Årets unghund ble ikke overraskende, Daxoronjas Basso til Roy Jensen, som har hatt en utrolig sesong dette året, og 3. plass i Norsk Derby.  Årets pointer i O/A ble Jutevatnets Makker til Christian Narmo, med 12 championat poeng denne sesongen, og som har gått fra UK i vinter til 1.AK og rett inn på NM-lavland med enormt flotte resulater, og kom helt til finalen på denne hunden som såvidt er fylt 2 år! Vi gratulerer og takker alle som har stått på i år og deltatt på våre aktiviteter! Aktivitetsplanen for 2012 vil bli sendt ut på mail i begynnelsen av uke 50, og de som ikke mottar epost, ber jeg kontakte meg på mail eller mob 93043439. Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig god jul, og et godt nytt pointer år!!

Total
0
Shares