Oppsummering av årets pointerresultater i Nord-Norge nord

kajsastand1

Nå når jaktprøveesongen for dette året er over, er det klart for en oppsummering av prøveresultatene for Nord-Norge nord 2011. Ole Ingebrigtsen har sett på prøveresultatene for NNN, og har laget kajsastand1denne imponerende statistikken for pointerne våre:

149 premieringer totalt.
46 i UK, hvorav 16 x 1.UK, 2 x 1.pl AC kvalik og 2.pl Arctic Cup finale, deltaker i ND finale.

48 premieringer i AK, hvorav 18 x 1.AK, og 16 nye VK hunder.

55 premieringer i VK, hvorav 17 x 1.VK, 3 x CACIT, 1 x Res.CACIT og 8 x CK.

Pointerlaget NM-lag Vinter tok 2.plass, og alle Du kan velge “Stand,” “Hit” eller “Double”– valget er ditt! Det viktigste er at hos 888 vil du uansett kose deg med spillet! Spill Blackjack online hos 888. 3 hunder reserve tilhørte vårt distikt.
Pointerlaget NM-lag Høyfjell tok 2.plass, hvor 2 av 3 hunder reserve tilhørte vårt distrikt.

Ser vi på Pointercup Høyfjell 2011 innehar distriktet de 4 øverste plassene, deretter kommer NM-høyfjellvinneren. 7 av de 10 beste er fra vårt distrikt.

Ser vi på Pointercup Unghund 2011 har vi 2. plassen, og 5 av de 11 beste er fra vårt distrikt.

Totalt er 57 av våre hunder fra NNN premiert i år. Imponerende resultater, og det er skikkelig moro å være DR for et distrikt med så mange aktive pointerfolk som gjør det så godt på jaktprøver over det ganske land!!

Nå blir det ei rolig tid framover med tanke på jaktprøver, men om ikke lenge er det klart for nye muligheter når vinterprøvene starter opp i februar. Før den tid blir det pointertreff for oss nordboere på Arnøya; mer info om treffet kommer her på pointersidene i begynnelsen av januar.

Legger ved et bilde som illustrerer tiden vi er inne i akkurat nå i den nordlige landsdelen. Populært kalles den for mørketiden fordi solen ikke viser seg på ei stund. Men begrepet er etter min mening temmelig misforstått da vi har et fantastisk lys i denne tiden! “Lystiden” ville være et mer riktig begrep…

Ha ei flott førjulstid pointerfolk over det ganske land!

 

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer