Lovende unghunder

Danmark 011111

Danmark 011111En flott avsluttning for Kennel Frierfjorden i prøve sesongen 2011 
Valpene etter Fugledes Black Britt og Jutevatnes Radar har vist seg som en meget god kombinasjon,  og talent bor det i dem alle, det er det ingen tvil om.

Siste markprøven i Danmark 01.11.2011 stilte 4 av Frierfjordens hunder til markprøve,  i et UK parti og i et AK parti. I Danmark får du kritikk for søk, fart, stil, reviering, hodeføring, o.s.v . Frierfjordens Rex, Rossi og Ragni stilte i UK og Randi stilte i AK. I Danmark kan du stille i AK når hunden har oppnådd 1 UK før de har fylt 2 år.

Litt komisk var det når prøvelederen ringte Jens Have som er eier av Frierfjordens Rand og lurte på om ikke han har meldt på i feil klasse. AK er jo for den mer skolerte hunden og Randi er jo bare 1 år, nei sier Jens, det er hun god nok for og hun skal tillmeldes  i AK, prøveleder synes dette var merkelig. Men Randi gjorde jobben  og fikk et fuglearbeid uten reis og resultatet ble en 2 AK.

Vi andre stilte i UK og i den klassen var det 2 hunder som fikk premie. Det var Allan Diedrichsen – Frierfjordens Rex og Tommy Nilsen – Frierfjordens Rossi som fikk vær sin velfortjente 1 UK.

Debyen til Ragni og Rossi var tjølling prøven tidligere i år og der fikk de vær sin 1 UK og Ragni ble også beste unghund på prøven. Det disse hundene har prestert i år har vi all grunn til å være stolte av som oppdrettere. Totalt i år har kullet:

Jens Have – Frierfjordens Randi har 3 Starter og 1 UK+ 2 AK
Allan Diedrichsen – Frierfjordens Rex har 1 starter og 1 UK
Tommy Nilsen – Frierfjordens Ragni har 2 starter og 1 UK
Tommy Nilsen – Frierfjordens Rossi har 2 starter 2 x 1 UK

Total
0
Shares

Siste kommentarer