Pointer, du e min hjertemedisin

Påstanden over er vitenskapelig begrunnet og delvis omtalt på “kinesisk”. Det er vel hevet over tvil at pointeren har mye å si for eierens hjerteaktivitet både før, under og etter konkurranser. Nils og Bente Bergersen har hatt mye hjerteaktivitet under Mjøsprøven II. De fleste har vel fått med seg at de har to kullsøsken Pålamalmens Isabell SE62561/2010 (INT NORD FiUCh Bjønroas Punto – Genni Della Vertematese) og Pålamalmens Il Capo SE62557/2010. Søsknene har vært på prøve før og blitt godt premiert. Mjøsprøven ble en likevel Just do the best you can to come up with a marijuana drug test plan that works for you and that you feel good about. en “høydare” for dem begge. På lørdag 22.10 fikk de begge 2.UK. På søndag ble resultatet enda bedre. Både Isabell og Il Capo fikk 1.UK. Ikke rart at Bente skrev i en sms at de svevde på vegen hjem. Det tar vel noen dager før de lander og hverdagen innhenter dem. Nå er det litt av en premiehøst disse unghundene har hatt fra august og ut oktober. Capo har 1×1.UK, 4×2.UK og 1×3.UK. Isabell har 2×1.UK, 1×2.UK og 2×3.UK. Meget bra av disse to som ble 1 år i slutten av september. Ikke rart at distriktsrepresentanten har navn og reg.nr på gul lapp ved PC’en for å spare tid. Gratulerer så mye og lykke til videre!! 

Total
0
Shares

Siste kommentarer