Verdig avslutning på høstsesongen!

i-l1.ak

i-l1.akDen siste prøvehelga i nord denne høsten har gitt hele 12 nye premieringer til pointerne i nord. 3 hunder har i løpet av helga blitt VK-hunder. På Reisaprøven i Reisadalen ble Pimen’s B-Kajsa S58758/2009 (NJCH Jutevatnets Radar – Drevjans Belle) med e/f Inger-Lill Løkås Pedersen premiert med VK-billett etter å ha hatt tre fuglearbeider på lørdag; 2 fuglearbeid med reis og 1 uten. Et prima søk i tillegg kvalifiserte for 1. AK. Det er kun 1 1/2 måned siden Kajsa ble to år.

 

 

dansk dynasty elka1.jpgKarlsøy Jeger- og Fiskeforening har stått som vertskap for NNM Skog sist helg på Reinøya.

Dansk Dynasty Elka NHSB2724249 (Saxo Du Bois Des Perches – INT NL UCH Dansk Dynasty Yckel) e/f Geir Roger Haganes var en av mange hunder fra Tromsø som hadde tatt turen dit.

Elka hadde fuglearbeid på orrfugl, og avsluttet lørdagen som ny VK-hund med 1. AK skog.

solasteggens hannah montana1.jpgStenbitens Lycke S43661/2008 (NJCH Black Luckys Rapp – Hasselhöy Estelle) e/f Geir Arne Johansen ble premiert med 2. AK skog på lørdag.

Søndag stilte Geir Arne Solasteggen’s Hannah Montana NO54363/08 (NJCH Black Luckys Rapp – Black Luckys Barracu’da) på Reinøya. Etter endt dag var også hun premiert med 1. AK skog, og dermed den tredje av de nye VK-hundene denne helga.

 

Skipsfjordhøna’s Funny 26597/05 (INT NJCH SEUCH Bjørklunds K. Cito – NJCH Kari-Mor) til Wiggo Ditlefsen oppnådde 2. AK skog både lørdag og søndag. Jippy 08740/08 (NJCH Joker – Enerumskogen’s Black-Miss) e/f Jenny Richardsen oppnådde lørdag 3. AK skog på Reinøya. Ottorino’s Tya 16455/08 (N INTUCH NV-04 Balder – Ottorino’s Anna) med e/f Dag Håvard Hanssen fikk søndag 2. AK skog. Jimsrypa’s Tess-Antonætt 08969/06 (Ham-Nuten’s – Heike – NUCH Jimsrypa’s Mia) e/f Svein Anton Andresen fikk søndag 1. AK skog.

John Solstad plukker stadig premier med sin unge hund Jimsrypa’s Lio Messi NO35376/10 (Pointnic’s E I Point – NUCH Jimsrypa’s Mia). 2x 2. UK er resultatet fra Reisaprøven. Tommy Samuelsberg hadde også tatt turen til Reisa med Ørntuas G Lady Gaia Javapoint NO41144/10 (NUCH NJCH Black Luckys Cantona – NJCH Ørntuas C Rypa). Java oppnådde 2. UK på prøven.

Bildene på siden er av de tre nye VK-hundene Pimen’s B-Kajsa, Dansk Dynasty Elka og Solasteggen’s Hannah Montana.

Gratulerer til alle de premierte!

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer