Premieringer på NESK-prøven på Dovre i helga

black_taiga
Leirungens Btr Black Taiga

black_taigaSiste prøvehelga på Dovre ble en av de flotteste værmessig i høst.  12 plussgrader tidlig på morgenen er ikke vanlig å oppleve først i oktober så høyt til fjells.  Det var lite pointere å se på startlistene denne helga, men tross det ble likevel et par trønderske pointere premierte.

Bjørnar Eidem fra Mølnbukt har bestandig hunder som hevder seg.  Han går for det meste i VK-klassen, men fredag stilte han sin tispe Eidemlias Kira (Høgdebrotets Pluto-Lytingfjellets D-Lille My) i AK.  Kira gjorde sine saker meget bra og resultatet ble 1AK.  Dermed har Bjørnar 3 VK-tisper i sin stall.

Gledelig er det at også Bjørn Hugdal fra Ler har begynt å premiere sin sorte tispe Leirungens Btr Black Taiga (Jutevatnets Radar-Gitvolas Atl Tindra).  Hun har fra tidligere i høst 3AK og i helga tok hun en 2AK på Dovre.

Gratulerer til dere begge to og lykke til videre!

Total
0
Shares