“I farta”

Bente og Nils Bergersen har forberedt seg godt til høstens jakt og prøver. De har 2 avkom etter INT NORD Fi UCh Bjønroas Punto og Genni Della Vertematese. Hanhunden Pålamalmens Il Capo SE62557/2010 fikk 2.UK på Kongsvold 25.september, 4 dager før sin ettårsdag. En prestasjon jeg håper han fikk et “blautkakstykke” for. Det var i alle fall vel verdt å feire. Feiringen må sannsynligvis ha vært rask for allerede 2.oktober startet han på lavland og oppnådde 3.UK på Hamar. Capos søster, Pålamalmens Isabell SE62561/2010 har også fått sans for fasaner og rapphøns for hun startet i Østfold 1.oktober og fikk der 3.UK. Dagen etter var hun ikke snauere enn at hun slo til med 1.UK på Hamar. Det er sterkt av en unghund å starte 2 dager på rad og attpåtil få slike premier. Imponerende prestasjoner av 2 kullsøsken og deres eiere/førere. Gratulerer og lykke til videre. Start mer!!

Total
0
Shares

Siste kommentarer