Derby og NM-skog er over – nye prøver i vente!

Både Norsk Derby og NM-skog ble som kjent arrangert sist helg. Ingen av våre hunder endte opp med premie på disse prøvene, men Ørntuas G Kauto (NO41139/10) til Morten Jensen gjorde en hederlig innsats i Derby ved å kvalifisere seg til finalen. Ronja (19710/05) og Øystein Pedersen gikk videre til semifinalen i NM-skog på Nannestad, men lyktes dessverre ikke med å komme til finalen. God innsats av begge ekvipasjene uansett! Men nye muligheter venter. Kommende helg ønsker Tromsø Fuglehundklubb velkommen til deres høstprøve. Der er det 1-dags VK samt kvalitetspartier som skal i ilden. Mange av våre pointere er meldt på der, og siden terrengene er lagt til både Kvaløya og Ringvassøya forventes det bra med fugl i terrengene. Prøven i Tromsø er den eneste her nord denne helga, og vi ønsker alle deltakerne lykke til!

Total
0
Shares