Flott pointerhelg

bilde_eraak

NM-helga ble fantastisk både for pointeren og NPK som arrangør. Vi gratulerer pointerlaget med 2.plass i NM-lag og Juvel-En A av Vor-Point, o/e/f Aslak Digernes med NM-seier.

Folk fra distrikt Hedmark/Oppland har også startet i helga og gjort sine saker svært bra.Det er jo slik at grundig arbeid og trening gir resultater. Bente Indergård har trent iherdig apport med sin Svarttjønnholets A Rikke 10919/08 (NSUCh Altegeinos Andantino 2 – Charming Jossa). Ekvipasjen har hatt alt inne til 1.AK tidligere, men manglet apport. Nå var de enige begge to om hvordan det hele skulle foregå. Da var det ekstra hyggelig at alt klaffet på NPK sin Kongsvoldprøve. Rikke gikk utmerket, fant sin fugl og behandlet denne korrekt. Hun fikk 1.AK og er vel dermed også elitehund i klubben.bilde_eraak

Håvard Otto Rudi er en kar som bruker mye fritid på å dømme andres hunder. Nå i NM-helga brukte han tid på egen hund. Eraaks N Ola 14698/01 (NSJCh Østbergets Lotus – NJCh Eraaks Effie Marconi) skuffet da heller ikke. Han kvitterte med 2.VK i NM-kvalifiseringen fredag 02.09.

 

Pointere trives i Dalsbygda. Pålamalmens Il Capo SE62557/2010 (Int Nord. FiUCh Bjønroas Punto – Genni Della Vertematese) hadde en flott oppvisning i dette fjellområdet på sin 11 måneders dag. Han viste et glimrende søk i ulike typer vind, fant sin fugl og holdt standen til eier og fører Bente Bergersen kom til. Rolig i oppflukt og skudd var han også. Dressuren holdt til og med på en senere støkk. Dermed fikk han en flott 2.UK. Prestasjonen blir enda større når Bente forteller at hunden var friskmeldt etter en noe langvarig skade like før prøvedebuten. Det skal virkelig bli spennende å følge med på hva han kan oppnå når treningsgrunnlaget blir radikalt endret    

Gratulerer så mye og lykke til videre utover høsten. Start mer!!

 

Total
0
Shares