Siste nytt fra Trøndelag

metrinelundskejser
Metrinelunds Kejser

metrinelundskejserMetrinelunds Kejser (Metrinelunds Ricco-Blålyngens Trille) og eier Terje Bjugan hadde ei fantastisk helg på Inntrøndelag Fuglehundklubbs jaktprøve i Verdal sist helg.  Kejser slo til med 1VK kval. og 1VK m/cacit finale.  Hunden er knappe 3 år og ble elitehund i NPK i fjor høst.  Gratulerer med prestasjonene!

På Verdals-prøven tok også Skoglykkas Tyra (Skoglykkas Arjo-Skoglykkas Gaia), eiere Rolf I. Eidsvåg/Monika Klypen sin 2AK nr. 2 denne høsten.  Tyra har gjennom sin korte karriere bevist at hun er en meget godt viltfinner og at hun tar godt vare på sine sjanser, så dette er nok en hund vi får høre mer om.  Gratulerer!

Gledelig er det også at Leirungens Btr Black Taiga (Jutevatnets Radar-Gitvolas Atl Tindra), eier Bjørn Hugdal tok sin første jaktprøvepremie i helga.  Hun oppnådde 3AK på Nordenfjeldske Fuglehundklubs prøve på Kongsvold.  Gratulerer også til dem!

Total
0
Shares

Siste kommentarer