Flere premier til Nord-Norge nord

Pointerne i NNN fortsetter der de slapp forrige helg! Denne helga har folket stilt på prøve på Kongsvold, Saltfjellet og Altevatn. Nordenfjeldske har arrangert Sølvhundprøven denne helga på Kongsvold, og der stilte Jim Theodorsen med Jimsrypa’s Kitty (Jimsrypas Cähppes Bivdi – Black Luckys William). Kitty ble premiert i kvalifiseringen med 1. VK og i semifinalen med 2. VK. Med sine resultater denne høsten bør Kitty være en sterk kandidat for NM-lag!

Ole Ingebrigtsen dro også til Kongsvold, og hadde med seg Pointnic’s E I Point (Pointnic’s Chanti – NJCH Jutevatnets Radar). Point ble premiert med 2. VK i kvalifiseringen lørdag. Da Point røk ut i semifinalen, stilte Ole Point i AK søndag, og der ble det en flott 2. AK.

Øystein Pedersen hadde tatt turen til Saltfjellet med NUCH NV-10 Ronja ( Rødfosen’s Pia – Brutus). Bodø JFF arrangerte Cacitprøve der denne helga.  Ronja som ble Nordnorsk mester forrige helg oppnådde 2. VK i kvalifiseringen lørdag. Per-Anton Berg med Skipsfjordhøna’s Louis (SJCH Annahoys Texas – NJCH Kari-Mor) ble premiert med 3. VK samme dag, og Geir Roger Haganes’ INT NORD UCH Karacanis Zita (NUCH Karacanis Pele – Karacanis Bella) oppnådde 4. VK lørdag.

Her nord har Midt-Troms Fuglehundklubb arrangert sin høstprøve med Cacit på Altevatn denne helga. Jimsrypa’s Tess Antonætt (Ham-Nuten’s Heike – NUCH Jimsrypa’s Mia) til Svein Anton Andresen slo til med 1. VK i kvalifiseringen lørdag. Ikke nok med det ble enda en pointer premiert i kvalifiseringen. Ørntuas C Aiko (INT NSUCH NV-03 Altegeinos Garm – NUCH Ørntuas A Bjørk) til Stian Henriksen fikk 2. VK. Ottorinos Bono (Ottorinos Anna – NSJCH Red Taps Luis Figo) som eies og føres av Bernt Eriksen fra Vadsø gikk i kvalifiseringen videre på søk. I dag vant den finalen med 1. VK. Det ble ikke utdelt Cacit. Tess-Antonætt til Svein Anton Andresen endte som nr. 2 med 2. VK finale.

Jimsrypa’s Lio Messi (Pointnic’s E I Point – NUCH Jimsrypa’s Mia) som eies av John Solstad stilte i UK på Altevatn lørdag, og oppnådde en flott 2. UK.

Kommende helg står NPK som arrangør på Kongsvold, og flere ekvipasjer fra NNN stiller til start der.

Gratulerer til dere alle med flotte resultater!

Total
0
Shares

Siste kommentarer