Siste nytt fra Trøndelag

jackson
Bjørklunds C/R Jackson

jacksonJaktprøvene har startet over hele landet, og for alvor testes kvaliteten på  dressurarbeidet som er lagt ned/vedlikeholdt i sommer.  Mange av distriktets hunder fikk i helga dokumentert at dressuren sitter ved oppnåelse av flotte premieringer.  Einar Holmvik hentet hjem derby-billetten på sin unghund Bjørklunds C/R Jackson (Jutevatnets Radar-Hirvasvuopion Cepa) med 1UK i Snåsa.

To andre hunder ble premierte i Snåsa – Metrinelunds Gabi (Metrinelunds Boysen-Villetofte’s Raja), eier Einar Hustad med 2UK, og Skoglykkas Arjo (Black Luckys Copiad-Mikkelis Lissi), eier Eivind Grønli som fikk 2VK kval.

På NBK’s prøve i Meråker oppnådde Eidemlias Prikka (Balder-Lytingfjellets D-Lilly My), eier Bjørnar Eidem 1VK kval., mens Skoglykkas Tyra (Skoglykkas Arjo-Skoglykkas Gaia), eiere Rolf Eidsvåg/Monica Klypen fikk 2AK på sin første prøvestart i AK.

3 pointere ble også premierte på Røros – 2AK til Pål Frigårds Red Taps Kåre (Østbergets King-Red Taps Soda) – 3AK til Harrbekkfjellets Abel (Badstuåsens Tass-Harrbekkfjellets Geira), eiere Helge Sundberg/Bjørn Sundberg.  Henry Espeset stilte Daxo Nova Hajnice som oppnådde 2VK.

Gratulerer alle med flotte resultater!

 

Total
0
Shares