Ny Norsk Utstillings Champion

Hug

Østagløttens Hugå (13327/06) etter f. Djervjans Buck og m. Toga, kan nå smykke seg med tittelen Norsk UtstillingsHug Champion. Han har fått følgende resultater i år: NPK Buskerud/Vestfold sin utstilling i Hokksund, storcert. Nittedal og Hakadal jeger og fisk, cert og på Båstad 7.august fikk han det siste cert han trengte for å bli Champion. Denne flotte hunden til eier og oppdretter Frode Stenerud også fått 3 x 1.UK på jaktprøver 2 med HP, fått 3. plass i Svensk Derby Finale, 2. plass på Forus Open finale og fått 1.AK, 2.AK og 3.AK på jaktprøver. Han har også mange gode avkom etter seg som har markert seg på flere jaktprøver. Det blir spennende å følge med videre, og vi gratulerer eier og oppdretter med de fantastiske resultatene så langt! 

Total
0
Shares

Siste kommentarer