Utstillingsresultater, Nord Norge Sør

zicco
Hammerpoint Ao Zicco
ziccoHammerpoints Ao Zicco (13427/07) (Eraaks Odin-Karacanis Alfa) eier Inger-Marie Sommerset har hatt en meget god uttelling på   utstillinger i sommer. På Salten Fuglehundklubbs utstilling ble det BIR med Cert.  Dommer Bjørn Stang.
I helga Roulette Spilling: Det grunnleggendeI roulette-spilling, blir giveren ofte kalt for croupier og han er ansvarlig for a spinne hjulet, betale vinnere og samle tapende bets. var ekvipasjen på Internasjonal utstilling i Piteå.  Der ble det Excellent og Cert.  Dommer Fredrik Norgren. Gratulerer så mye med topp resultater. 
Og lykke til med jaktprøvene til høsten!
Undertegnede var også på utstillingen i Piteå med Masterpoint DKS Sjakk (03889) (NSUCH SJCH Øbs  XL-Vestfjorddalens Tuva). Sjakk ble bedømt som Excellent med  res. Cert.sjakk
Fortsatt god sommer!
Total
0
Shares

Siste kommentarer