Sterke resultater på NKK-utstilling i Trondheim

almtjonnas_giron
Almtjønnas Giron

almtjonnas_gironTo pointere oppnådde meget sterke resultater under NKK-utstillinga på Leangen i Trondheim søndag 3. juli.

Almtjønnas Giron (Eidemlias Sivert Irkas-Skoglykkas Ifa), eiere Hanne Skilleås/Jan Ole Pedersen fikk følgende resultat:  Excellent-1konk-ck-cert-1BHK, Cacib, BIR.  I gruppebedømmelsen ble Giron 2BIG, bare slått av en bracco italiano.  Med dette resultatet ble også Giron norsk utstillingschampion.  Gratulerer til Hanne og Jan Ole!

fjellrypas_roaFjellrypas Lf Røa (Vas-Ravens Felix-Fjellrypas Lilo), eiere Wenche Kolstad/John Arvid Grande sto for det andre sterke resultatet.  Hun fikk excellent-1konk-ck-cert-1BTK-Cacib-BIM.  Dette var Røa’s andre cert i sommer, noe som er meget sterkt alderen tatt i betraktning – hun er knappe 2 år.  Gratulerer til Wenche og John Arvid!

Røa’s kritikk:  2 år utmerket type, feminint velskåret hode, meget kraftig hals og kropp, god over- og underlinje.  Velvinklet foran og bak.  Meget effektive bevegelser, prima pelskvalitet og gemytt.  Dommer:  Bjørge Kristiansen

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer