Siste nytt fra Trøndelag

nina_i_aksjon

nina_i_aksjonTo kvelder i juni har 8 pointere deltatt på dressurtrening med provokasjon av duer hos Nina Kjelsberg på Korsvegen.  Aldersspredningen på hundene har vært fra 8 mnd til 3 år.

 

Det var moro å se hvordan de yngste hundene etterhvert greide å bli fokusert på duene.   Nina påpekte viktigheten av et godt lederskap for å lykkes med dressuren.  Men det viste seg at selv de mest erfarne hundene også hadde behov for provokasjoner i dressuren.

Nina greide å lage provokasjoner tilpasset hver enkelt hund, og hver enkelt eier fikk individuelle tips og råd i det videre dressurarbeidet.  Alle deltakerne var veldig fornøyde med treningsopplegget, og mente at de hadde hatt stort utbytte av det.

nina_maritnina_alle

 

 

 

 

 

Ellers er de sosiale treffene ved idylliske Klokktjønna  i Bymarka avsluttet for i år.  Det har vært litt varierende med oppmøte, men de som har møtt opp har fått servert bålkaffe og kaker.  Flere valper har fått møtt andre hunder, det har vært mye hundeprat, og vi har vært veldig heldig med været.  Takk til de som har møtt opp til disse samlingene!

bymarka3bymarka2

Total
0
Shares

Siste kommentarer