Referat Nord-Norsk Pointertreff 2011

BIM NUCH Barentsviddas Sortebill BIR Dansk Dynasta Elka Foto P.A Berg

BIM NUCH Barentsviddas Sortebill BIR Dansk Dynasta Elka Foto P.A BergDa var årets nordnorske pointertreff over for denne gang. Som vanlig var den sosiale faktoren høy,og sola som varmet oss hele helga gjorde treffet ekstra hyggelig.

Årets utstilling ble dømt av Aase Jakobsen fra THK. BIR og tispe certet gikk til Dansk Dynasta Elka til Geir Roger Hagenes og BIM ble NUCH Barentsviddas Sortebill til Geir B Larssen/Ingrid Salvesen. Hannhund Certet gikk til Ørntuas G Kauto til Morten Jenssen.

 

VertskapetAlle først må vi rette en stor takk til Solveig og Åge (Basse) Rismo for at vi får komme opp til en så fantastisk plass år etter år å ha våres pointertreff. Her føler vi alle oss like velkommen uavhengig av om vi har vært her før eller ei. 
Og så må vi takke han Per Erling Høvde som år etter år fikser transport til treffets toaletter, og alle de andre gode hjelperne som vi er avhengige av for å få et vellykket treff.
 
ApportkonkurranseLouis_VannapportÅrets apportkonkuranse blei vunnet av Skipsfjordhønas Louis til Per A Berg, på imponerende vis. Senere viste han at pointeren er vel egnet til å apportere både på land og til vanns.

Årets dragrace blei vunnet av Veidefjellets Osta til Svein Myrlund.
 

NaturstiBarn_ValperFor de yngste på treffet hadde vi aktiviteter som natursti hvor Harald Jan Edvinsen m/frue hadde laget ei utfordrende løype med spørsmål, luftgeværskyting og balanseøvelse.

I tillegg hadde Rune Hoholm med seg et helt valpekull som satte småpike hjertene i “brann”.

BarnOgHundUrlo_valpDet ble også arrangert  luftgeværskyting for de minste og treffsikkerheten her var imponerende og 100 vannballonger måtte takke for seg. Og selvfølgelig barn og hund. Her var kvaliteten så høy at det bare blei gitt ut røde utstillings sløyfer. Her blei det bare vinnere….Flere nye valpekjøpere hadde funnet veien til treffet og det er ekstra gledelig.

 

GitarkammerateneDR_ValgGitarstrengene fikk godt med juling,og stemmen blei så som så utpå lørdagen etter å ha sunget pointersangen………Senere på kvelden samlet treffdeltakerne seg for medlemmsmøte.

 

ElitehunderVi hadde i Nord Norge-Nord 11 hunder som fikk sine elitehund diplomer: Pointnics E I Point til Ole Ingebrigtsen, Jippi til Jenny Richardsen, Jimsrypas Kitty og Jimsrypas Jæger til Jim Theodorsen, NUCH Ottorinos Tya til Dag Håvard Hansen, Skipsfjordhøna`s Funny til Wiggo A. Ditlefsen, Henningknausens Tore Hund til Anders Eidissen, Jimsrypas Pia til Halvar Lockertsen, NUCH Barentsviddas Sortebill til Geir B Larsen, Stilladalens Mia til Ronny Bang Amundsen og Rypejægerens Giron til Marit Mortensen.(gratulere alle sammen).
 
Harald Hartvigsen fra Harstad har gitt oss ei rype i porselen som han vant under artic cup i 1997 med sin fantastiske hund Koss. Denne rypa er døpt til Koss pokalen, og deles ut som en vandrepremie til beste pointer under NNM vinter hvert år.
 
Joker til Ronny Hartviksen fikk vandrepokalen for årets beste nordnorske pointer i 2010.
 
AndersWassbergPrisAnders Wassbergs oppdretterpris gikk i år til Geir B Larssen/Ingrid Salvesen med kennel Barentsviddas etter at 5 forskjellige hunder fra kombinasjonen Black Luckys Copiad – Giga fikk 1.pr UK. (gratulere Geir og Ingrid). Og så fikk Tone Kanestrøm Skigudinnens Skades pris som beste kvinnenlige NPK fører på jaktprøve vinteren 2010.

 

HaraldJan70Arne70Harald Jan Edvinsen og Arne Ottem som begge har rundet den magiske alderen 70 år i år og som er trofaste deltakere på treffene fikk begge velfortjent gaver og oppmerksomhet.

Disse to gutta har for oss i nord betydd veldig mye og har på vær sine fronter satt Nord-Norge på “pointerkartet”.

DR_Ronny_GeirRNy_DRTil slutt vil jeg takke for meg som DR i Nordnorge-nord og ønske Inger-Lill Løkås Pedersen lykke til med vervet som ny DR.

PS! Stor takk til Per Anton Berg som er vår utskremte “papparatsi” på treffet og som har sendt oss “live” bilder.

Mvh Ronny Hartviksen.

(nordnorge- nord)

Total
0
Shares