Midt-Norsk Pointertreff på Hageseter 24.-26. juni

Årets tradisjonelle pointertreff på Hageseter står i fare for å bli avlyst p.g.a. for lite påmelding til utstillinga lørdag 25.6.  Fristen er 17.6, og det er pr. idag påmeldt kun 7 hunder.  For at arrangementet skal gå som planlagt må vi minimum ha dobbelt så mange hunder.  Utstillingas peneste pointer vinner en utskåret pointer i tre – “Dovrepointeren”  (vandrepremie). Hvis arrangementet blir avlyst, er det i så fall første gang siden det ble startet for over 20 år siden.  Det vil også være beklagelig for pointermiljøet i Midt-Norge.  I tillegg er det en del pointermedlemmer fra lengre sør i landet som deltar på dette treffet.  Her foregår bl.a. aktiviteter som lerdueskyting, apportkonkurranse, natursti, aktiviteter for barn, grilling og utdeling av elitehund-diplomer

Oppfordrer dere som har tenkt å delta på treffet på Hageseter om å melde på hundene, hvis dere ikke allerede har gjort det.  Det øker sjansen for at arrangementet vil gå som planlagt.  Påmeldingsfristen er utsatt til søndag 19. juni kl 12.00 – påmelding til Ketil Boye Hansen på mail:  ketilbha@online.no.  Se ellers annonse i Fuglehunden og tidligere artikkel på NPK’s hjemmeside. 

Oppfordrer også andre til å delta på treffet – det er viktig for pointermiljøet generelt at slike treff blir opprettholdt.  Vi har det veldig trivelig!  Velkommen alle sammen.Smile

Total
0
Shares

Siste kommentarer