Sommersamling m/duetrening-cup

Duecup_vinnere_i_AK_og_UK

Lørdag 11. juni holdt O/A samling på Fuglehundsenteret hos Trond Olsen på Stange.Duecup_vinnere_i_AK_og_UK Inklusiv vertskapet var det 19 deltakere som trosset værgudene og kom med full optimisme!  Vi startet dagen med å sette opp “partyteltet”, så alle kunne få tak over hodet mens vi ventet på vår tur for duetrening. Trond instruerte hver enkelt av oss på en fantastisk måte, slik at alle hundene fikk flotte fuglearbeid. Etter duetreningen var det klart for den høytidlige duecupen, som går på tid. Raskest til å finne fugl i UK var Vierkrullens Gaia til Christian Kavli og i AK vant ikke uventet Fugledes Markus til Elisabet Jacobsen. Gratulerer til dere begge!! På kvelden fikk vi fyret opp i grillen, og Herr Olsen tok frem gitaren. Vi prøvde etter beste evne og følge teksten men her ble det mye tralling. Vi fant ut at vi får øve inn noen sangtekster før neste års treff. Artig hadde vi det uansett og festen varte til langt utpå natt. Alt i alt et meget vellykket treff, og vi gleder oss til å komme tilbake neste år. Takk til Trond og Eva-Bente på duetreningFuglehundsenteret og til vår sponsor Apetitt som holdt premier til duecupen.

Total
0
Shares