Sosialt treff i Bymarka

valper_klokktjonna
Flotte valper på pointertreff

valper_klokktjonnaOnsdag 8. juni var det samlet 24 pointere og deres eiere til sosialt treff ved idylliske Klokktjønna i Bymarka.  Her møtte både nye og erfarne pointermedlemmer med valper og voksne hunder.  Denne dagen var Trøndelags varmeste dag så langt i år, og det var flott for hundene å kunne ta seg en dukkert i vannet.  Flere hunder benyttet anledningen til apporttrening både på vann og på land.

 

klokktjonna

Bål ble tent, og de fleste grillet pølser og det ble kokt kaffe i stor kjel.  Alle koste seg – både to- og firbente.  Dette var såpass vellykket at vi satser på to slike treff til før ferien på samme sted.  Dato for disse treffene blir onsdag 22. juni og torsdag 30. juni – begge dager kl 18.00.  Parkering ved parkeringsplassen på Våddan.

Vel møtt!

 

eivind_arjo2

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer