Pointer til topps på Sølvhundutstillinga

daxo_solv
Daxo og Henry

daxo_solvDaxo Nova Hajnice, eier Henry Espeset greide i helga det ingen annen pointer har greid på 20 år – nemlig å bli utstillingas vakreste jaktpremierte fuglehund og samtidig erobre Sølvhunden på Nordenfjeldske Fuglehundklubs jakthundutstilling i Trondheim. Henry har vært nr. 2 i konkurransen om å vinne Sølvhunden hele 12 ganger (både utstilling og jaktprøve), men endelig lyktes han i sterk konkurranse med flotte representanter fra de andre fuglehundrasene. Gratulerer til Kari og Henry!

 

omi

Ikke nok med det – Henry førte også Red Taps Omi, eier Kari Kvernmo/Rasmus Espeset i ringen. Omi ble beste tispe og tok certet, og ble også med dette resultatet norsk elitehund i NPK. Dette ble altså en flott utstillingsdag for familien Kvernmo/Espeset!

 

 

 

likkos_felix

Likkos Felix (Khan Vom Leinetal-INT N UCH Duna Di Valeggio), eier Øyvind Nytun er en flott juniorhund på 14 måneder som fikk excellent og CK.

Andre resultater fra Sølvhundutstillinga:

Very Good:

Tjäderhedens I Arack, e. Ragnhild/Håvard Kvalheim, Rypejægerens Kenzo, e. Stian Michelsen/Tina B. Aune, Pointnic’s Era, e. Karl M. Lund, Skoglykkas Lissi, e. Geir Olav Haugum, Skoglykkas Billie, e. Marianne Lundal Pedersen, Sai, e. Johan Rhodin

Good: Forfjorddalen’s Jacko, eier Ingrid M. Gifstad

Gratulasjoner til alle!

 

tornado3Ved NPK’s stand dukket opp en flott og tillitsfull valp på 4,5 måned med navn Tornado av Rabbelugn, som sikkert hadde til hensikt å utforske “utstillings-miljøet”. Eier til denne flotte valpen er Finn Larssen. Velkommen tilbake i utstillingsringen!

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer